Over XO|HMR

Een sterk creatief georiënteerd strategisch bureau.

XO|HMR is een sterk creatief georiënteerd strategisch bureau. De activiteiten zijn voornamelijk gericht op marktstrategieën. Branding en het creëren van relevantie en betekenis voor consumenten/gebruikers zijn daarbij het voornaamste doel. Hier ligt ook de passie en kunde van XO|HMR. Het ontwikkelen van nieuwe identiteiten/merken of het re-branden van bestaande merken, vormen de kernactiviteiten. Daarbij kan XO|HMR ook in het uitrollen van deze strategieën een rol spelen. Zowel design, als offline en online communicatie zijn als disciplines binnen het bureau vertegenwoordigd.

Diensten
POSITIONERING MERKEN

Merk identiteit
Merk architectuur
Visuele identiteit
Merk herpositionering

COMMUNICATIESTRATEGIE

Campagne ontwikkeling
Employer branding
Offline Media-strategy
Online Media-strategy
Regie executie

CAMPAGNE CREATIE

Copy & art
Fotografie & film
Packaging design
Webdesign
DTP

Wij geloven dat ideeën de wereld kunnen veranderen

Ons concept

Ons concept is gebaseerd op de ontwikkeling van goede ideeën. Ons doel is bedrijven te helpen met het bouwen van hun merk én hen te laten zien hoe dat het beste gedaan kan worden. Om dat te bereiken bieden wij hen onze creativiteit, kennis en ondersteuning.

Waar wij in geloven

Wij geloven in de kracht van merken en in een oprechte band tussen een merk en haar klanten. Het gaat niet om een vaste propositie, maar om het constant delen van relevante informatie. Wij geloven dat alles begint met een goed idee en dat goede ideeën de wereld kunnen veranderen. Dit staat los van waar, hoe of met welk medium het idee wordt gepresenteerd.

Merkbelofte

XO|HMR inspireert en ondersteunt haar klanten tijdens het branding- en communicatieproces, met creatieve input en een breed scala aan diensten. Zo kunnen wij elk type campagne succesvol uitvoeren.