XO|Consult

Inzicht, kennis en advies. Snel en to the point!

XO Merksessies

XO Strippenkaart

XO Marcom Intervisie

XO Creatieve Interventie

XO Quick Merkscan

XO Interim Management

XO Strippenkaart: “Kennis spreekt, wijsheid luistert, inspiratie volgt”

Acht x 45 minuten voor acute issues. Inspirerend en efficiënt binnen een dag met een onafhankelijke expert spreken om je ideeën te toetsen, je mening te peilen of inhoudelijke kwesties aan voor te leggen.

XO Creatieve Interventie: “No movement, no progress”

Plan je eigen verrassing. De interventie van XO is een actieve en geplande ingreep om een project/plan of proces weer in beweging te krijgen of te verbeteren. Interviews, observaties en een XO ateliersessie waarin o.a. langs de lijn van mindmapping gebrainstormd wordt zijn o.a. onderdeel van de interventie dag.

XO Merksessies: “Distinctive by yourself!” (Jimi Hendriks)

De basis van elk merk is: Identiteit!! XO helpt bedrijven, organisaties en/of merken met inspirerende (merk)waarde sessies hun identiteit te (her) ontdekken en te verwoorden in een XO ID card. Hierin zijn o.a. opgenomen : intrinsieke waarden, externe waarden, waarde kompas, merkbelofte, merkovertuiging, merkverwachting, UBR , randvoorwaarden, gevolgen, archetype.

XO Quick Merkscan: “Nothing so stable as change” (Bob Dylan)

Door een regelmatige quick merkscan hou je de vinger aan de pols. Het geeft duidelijkheid, houvast en richting. De merkscan geeft namelijk inzicht in de huidige situatie en zicht op mogelijkheden voor een nieuwe situatie. Een quick merkscan bestaat uit een compacte analyse van het bedrijf, markt en concurrenten, een SWOT, trends & ontwikkelingen, doelgroep feed back, concurrentie en conclusie

XO Interim Management: snel, verrassend en betrouwbaar

U zoekt een hoog gekwalificeerde (senior) manager of executive met een uitgebreide ervaring op het gebied van Marketing, Communicatie en Brandmanagement.
XO helpt organisaties die strategische veranderingen willen ondergaan, een bepaalde gekozen strategie willen invoeren, of die op zoek zijn naar iemand om een kritieke management positie op te vullen. Ook worden we ingezet om snel een manager of executive op een strategische positie te vervangen die plotseling is vertrokken.
Wanneer de bedoelde functie niet full-time is, of wanneer een permanente manager of executive niet op korte termijn te vinden is zijn onze managing partners ook beschikbaar voor uw interim opdracht.
Voordelen XO interim management: :
• Snel inzetbaar
• Ruime ervaring
• Bewezen prestaties
• Resultaat gericht
• Enorme hoeveelheid kennis en vaardigheden
• Doelgericht en objectief
• Strategisch sterk

XO Marcom Intervisie: “Wie oude kennis koestert en voortdurend nieuwe vergaart, mag een leraar van anderen zijn” (Confucius)

Het doel van begeleide intervisie is de deskundigheid van de deelnemers te bevorderen en de kwaliteit van het werk te verbeteren. Er wordt op prikkelende en verhelderende wijze gewerkt aan effectieve en efficiënte oplossingen van professionele vraagstukken.